Menneitä tapahtumia

SYKSYLLÄ 8.9. TALLINNAN PÄIVÄRISTEILY JA KUMU

Syksyn virkistykseksi tarjolla on päiväristeily Tallinnaan la 8.9.2018 Eckeröline Finlandialla. Helsinki–Tallinna klo 09.00–11.15/Tallinna–Helsinki klo 18.30–21.00
Matkaan sisältyy:
• risteilylippu
• yhteishytti tavaroille meno- ja paluumatkalla
• runsas meriaamiainen laivalla 09.45–10.45
• paluumatkalla herkullinen buffet illallinen klo 18.15
• Tallinnassa ryhmäretki taidemuseo Kumuun kuljetuksineen ja sen jälkeen omaa-aikaa
• Omavastuu 20€

Paikkoja varattu 48, joka on maksimikoko Kumun opastukselle. Viimeinen ilmoittautumispäivä virkistyspäivään on 7.8. mennessä. Ilmoittautuminen ao:n sähköpostiin: ao130@tehy.net.

Ilmoittautuminen on sitova! Yksityiskohdat omavastuun ja sitovuuden ehdoista on kerrottu lähetetyssä sähköpostissa.

Hyvää kesää kaikille! Ja tervetuloa mukaan retkelle!

ILMOITTAUDU PIAN!

 

Ammattiosaston syksyn virkistysretki 26.8.2017

 

Ilmoittaudu 4.8. mennessä joko lähettämällä viestiä ammattiosaston sähköpostiin ao130@tehy.net tai täyttämällä ilmoittautumislomake täältä.

Kevään virkistysretken tunnelmia!

 

Ammattiosaston 26.8 olevaa syysretkeä Naantaliin ja lähisaariin odotellessa vielä muutama tunnelmapala 8.4 olleesta kevätretkestä.

 

Aurinkoisen kevätaamuna Kisman edestä reilun parinkymmenen hengen joukolla  lähdettyämme pysähdyimme ensiksi Nurmijärven tienhaaran kohdalla Myllykoskella. Kosken pauhu oli korvia huumaava ja näky lumoava. Piristävä 15 min pysähdys oli sen väärtti. Seuraavana vuorossa olleesta Iittalan lasimäessä  löytöjä tehtyämme ja kahvitauosta nautittuamme matka jatkui  Lempäälän Ideaparkiin.

 

 Ideaparkia seurasi  Visavuoren museoalue, jossa saimme ansiokkaan opastuksen Emil Wikströmin tuotantoon ja taitelijakotiin. Kari Suomalaisen näyttelyyn  olisi  voinut tutustua kauemminkin. Visavuoren käynnin kruunasi herkullisen pullan ja kahvin tuoksu tunnelmallisessa kahvila Vaniljahelmessä. Liioittelematta - Visavuori oli yksi matkamme helmistä, joka ansaitsee uusintavierailun ja mainostuksen.

 

Pian Visavuoren jälkeen saavuimme Valkeakosken idylliseen teatteriin, joka jo itsessään on pienimuotoinen nähtävyys. Ennen esitystä nautittu kuohuviini nosti tunnelmaa entisestään. Sven Tuva -esitys pääosan esittäjä Jesse Kaikurannan johdolla oli useimimmista lumoava. Lähes lumottuja olimme myös läheisen ravintola Waltikan ikkunasta avautuvasta järvimaisemasta ja ennen kaikkea herkullisesta buffetista viineineen toistemme hyvässä seurassa. Nopeasti päättynyt paluumatka kului  aivojumpan merkeissä, kun pienryhmissä ratkaistavana oli visaisia tehtäviä. Myös yli 20 sointuinen yhteislaulu raikasi, ja hauskaa oli.

 

Kaikki hyvä loppuu aikanaan, tuli spontaanisti mieleen retkemme jälkeen. Onneksi pian on uutta kivaa edessä - eli nyt reippaasti ilmoittautumaan ammattiosaston syysretkelle!  Tehdään siitäkin yhdessä ikimuistoinen kokemus. Motto: sillekin retkelle osallistuu vain ystäviä, joista kaikki eivät  ehkä  ole ennen tavanneet.

 

Tulethan mukaan!, terv. virkistysvastaavat   Pirjo ja Helena

 

ps. Tietoa tulevista retkistämme tulemme julkistamaan Tapahtumat sivuillamme, eli täällä!

 

 

Ammattiosaston kevätkokous 25.4.2017

 

Ammattiosaston kevätkokous järjestetään Tehyn aluetoimistolla (Tehy-talo, Asemamiehenkatu 4) tiistaina 25.4. klo 17. Kokouksessa on tarjolla pientä iltapalaa, ja pyydämmekin tarjoilujen vuoksi ilmoittautumiset ruokarajoitetietojen kera ao:n sähköpostiin ao130@tehy.net 20.4. mennessä. 

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja kokouksen yhteydessä on perinteisesti arpajaiset.

 

Tule mukaan kuulemaan mitä ammattiosastollemme kuuluu!

 

Mitä?     Kevätkokous
Missä?  Tehyn aluetoimisto, Asemamiehenkatu 4, 2.krs
Milloin? 25.4.17 klo 17 

Tervetuloa!

Ammattiosaston kevään virkistysretki 8.4.2017

 

Ohjelma 8.4.2017

klo 8.45 kokoontuminen Helsingin keskustassa
klo 9.00 lähtö liikkeelle yhteiskuljetuksella
klo 10.30 Iittalan Lasimäki
klo 12.00 Ideapark, syönti omakustanteisesti
klo 14.45 Visavuoren näyttely-/museoalue
klo 17.00 Valkeakosken teatteri, musikaali Sven Tuuva
klo 19.30 ruokailu Waltikassa
Kotiinlähtö Valkeakoskelta n. klo 21.00

 

Omavastuu 35e

 

Iittalan Lasimäki:

Lasimäki on kodikas retkikohde keskellä kauneinta Hämettä. Iittalassa on mahdollista nähdä suomalaisten designklassikoiden synty lähietäisyydeltä sekä tehdä ostoksia ja rentoutua rauhallisen puistomaisessa ympäristössä. Nykypäivä kohtaa myös historian, kun Designmuseo Iittala johdattaa kävijät tarinan juurille.

Ideapark:

Pysähdymme valloittavassa Ideaparkissa, jossa syönti omakustanteisesti ja vapaata aikaa.

Visavuoren näyttely-/museoalue:

Opastus kiertää Emil Wikströmin kodin ja ateljeen, kesto n. 45 min. Tämän lisäksi omatoimista tutustumista Kari Suomalaisen näyttelyyn Kari-paviljongissa. Visavuoren kahvilassa kahvit.

Valkeakosken teatteri, Sven Tuuva musikaali:

J.L. Runeberg runokokoelmaan Vänrikki Stoolin tarinat perustuva musikaali kertoo hauskasti ja koskettavasti Sven pojan kasvutarinan arasta pojasta sotasankariksi. Musikaalissa on mukana tuoreita lauluja, laulelmia sekä suomalaista kansanmusiikkia.

 

Ilmoittautuminen ao sähköpostiin ao130@tehy.net tai tästä linkistä 8.3.2017 mennessä!

 

Tehy ao 130 oli mainostamassa toimintaansa Veripalvelussa 1.9.15.

Alueosastomme intresseihin kuuluu jäsenhankinta sekä toimintamme tutuksi tekeminen. Ao 130 laittoi ständin pystyyn SPR Veripalveluun tiistaina 1.9.15. Jäsenet saivat mm. päivittää yhteystietonsa paikan päällä. Kävijöitä oli paljon, ja saimme hyvää keskustelua aikaiseksi. Jatkossa saatamme myös tehdä yhteistyötä ao 119 kanssa - katsotaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan!

 

 

 

Syksyn virkistyretki: Virkistystä maalla ja merellä

 

Virkistys-gallupin tulokset kertoivat, että jäsenemmä haluavat sekä seikkailla että nauttia risteilyistä. Niinpä päätimme yhdistää nämä kaksi! Syksyllä meillä on luvassa jäsenillemme aarteenetsintää Suomenlinnassa sekä risteilyä historiallisella kuunarilla. 

Ilmoittaudu 3.8.15 mennessä sähköpostiimme ao130@tehy.net tai ilmoittautumislomakkeen kautta!

Paikkoja on rajoitetusti, varaa omasi hyvissä ajoin!